Den kvinde, der er i stand til at eje mange modetasker, viser overskud. Og den taske kvinde, der har få midler, kan have svært ved at holde trit i moderæset. Men samtidig er moden blevet alle mands eje i en grad så det er svært for trendsettere at holde forspringet. Når alle kvinder kan anskaffe sig moderne tasker som kopier, bliver det meget mere vigtigt at skille sig ud og vise at man er med helt i front med moden. For er der én ting, der er super tilfredsstillende, så er det at demonstrere, at man har overskud og ressourcerne til at følge med og være blandt de første, som viser den nye stil inden for mode tasker.

Der findes i massevis af supermoderne og eksklusive taske mærker, som aldrig kommer på det danske marked. De danske kunder kan godt virke lidt konservative, når de vælger sig en ny mode taske og det er lidt ærgerligt. På Taskers Univers er der et yderst interessant udvalg i modetasker som du bør løbe igennem, inden du vælger en taske som du plejer. Din primære inspirationskilde er desværre ofte veninder, ugeblade og kollegaer; og når du vælger taske ud fra de påvirkninger du får i din dagligdag, er det helt sikkert, at du ikke er med på moden – du er snarere i slutningen af noget, der var mode. Inden du vælger en taske, bør du undersøge markedet grundigt og for eksempel bruge modeguiden til tasker på Taskers Univers, som kan fortælle dig noget om tasker og din figur.

Adax tasker

Adax taske: Adax er et spændende dansk brand, som stammer tilbage fra 1982. Virksomheden Adax blev grundlagt af administrerende direktør Eugen Silfen.

Eugen Silfen udtaler: Jeg er drevet af behovet for at omsætte idéer til noget konkret – for at se idéer tage form og gøre alle detaljer i arbejdet. Jeg er drevet af drømmen om at udvikle nye ting. Så snart jeg har lavet en taske, begynde jeg at drømme om den næste. Vores mission er innovation – uden at gå på kompromis med kvalitet eller godt håndværk.

Jeg kan stadig huske designet af den første Adax taske. Faktisk var mit mål det samme som i dag, som det var for 25 år siden: skønhed og funktionalitet.

Jeg er en spontan person, og jeg vil gerne have ting til at ske omkring mig. Jeg kan hele tiden trække på mine erfaringer til at skabe noget nyt. Gode designere, der kommer så tæt på efterspørgslen som muligt og giver et personligt twist. I dag har Adax mere end 100 medarbejdere i flere forskellige lande, som er ansatte i produktion, salg og levering af Adax tasker, bælter og handsker. Note: Adax taske.

Aries tasker

Aries taske: Missionen for Donna Karan som står bag Aries tasken er at drive en design virksomhed, som repræsenterer den internationale puls fra New York og som kan levere en komplet livsstilskollektion til den global kunde. Donna Karan er førende i kreativitet, integritet, kvalitet og innovation og leverer et enestående koncept.

Donna Karan Collection er et moderne design som er skabt til at appellere til kvinders sanser på alle niveauer. Grundlagt på en intuitiv forståelse af en kvindes behov og ønsker, denne eksklusive kollektion repræsenterer den ultimative luksus, sensualitet, komfort og kreative udtryk, som altid udnytter de fineste kvalitetstekstiler, håndværk og teknologiske innovation. Note: Aries taske.

Armani tasker

Armani taske: Armani er et italiensk modefirma med hovedsæde i Milano. Deres primære produkt er designertøj, men de sælger også parfume, Armani tasker, ure og møbler bl.a. under mærkerne: Giorgio Armani, Armani Collezioni, Emporio Armani, Armani Jeans, Armani Junior, Armani Exchange A|X, Armani Casa og nogle restauranter og caféer rundt om i verden. Selskabet har 4.700 ansatte og har 56 fabrikker over hele verden. Varerne sælges i 36 lande over hele verden.

Selskabet blev startet i 1975 af den italienske designer Giorgio Armani og hans kompagnon Sergio Galeotti. Armani blev meget succesfulde på deres design til mænd, der lige netop efterspurgte den slags produkter: Note: Armani taske.

Aunts & Uncles tasker

Aunts & Uncles taske: Historien om Aunts & Uncles opstod omkring Angelika og Sven Scheurer, der fik succes efter mere end fire års hårdt og vedvarende arbejde, herunder mange rejser rundt om i verden, for at finde det perfekte læder til deres Aunts & Uncles produkter. Med stor opbakning fra forhandlere, en god portion selvtillid og tillid til deres Aunts & Uncles brand, og især med en masse hjerte og sjæl, var de i stand til at etablere Aunts & Uncles som et unikt brand.

Aunts & Uncles overbeviser ved ærlige produkter og fortæller ikke kun en historie på grund af deres egne vilkår. Aunts & Uncles produkter holder deres løfte – de er loyale kammerater i midten af livet. Vi er lidt overraskede over hastigheden af vores succes; vi er glade for i fællesskab at se fremad og videreudvikle de helt rigtige Aunts & Uncles tasker til det europæiske marked, Siger Angelika og Sven Scheurer, Note: Aunts & Uncles taske.

Aura tasker

Aura taske: Enkle linjer, ekstra store størrelser, varme farver, kollektionen er rettet mod den “moderne super pige”, det feminine nye ikon, der repræsenterer den moderne kvinde, og stadig bærer kærligheden til den gode gamle tradition.

Eksotiske frugter toner frem med antydninger af sjove detaljer. I læder med Buffalo print, i krøllede lak look, i trykt camoufleret eller plettet stof (eller lærred), i trykt ruskind og i pvc. Det er Aura. Den mest funktionelle taske, der vil tage dig gennem de mest travle dage eller den mest afslappede tid. Aura kollektionen er designet til daglig brug og behov. De ekstra flotte og glamourøse Aura tasker, med den mest praktiske og unikke “Multipocket og Multizip” deluxe-funktion, giver dig ekstra plads, som du kan få brug i enhver situation. Note: Aura taske.

Baron tasker

Baron taske: Baron er en eksklusiv producent af de bedste kvalitets lædertasker. Baron er specialister i læder håndtasker, dokumentmapper, notebooks tegnebøger, til mænd og kvinder. Baron’s lædertasker er lavet af det fineste okselæder, som primært er indkøbt i Italien. Produktionsmetoden sikrer, at det håndlavet arbejde giver den højeste kvalitet. Baron har fået flere europæiske kvalitetspriser og udmærkelser. Note: Baron taske.

Bel Sac – Belsac tasker

Belsac taske: Bel Sac blev etableret i 1971 af den 21-årige ildsjæl Poul Hansen.  Han startede sin drøm i en taglejlighed i centrum af Holstebro. Ambitionerne var store, og lejligheden trang. Bel Sac flyttede derfor længere mod vest til Vemb – et område præget af hav og hede. Det er i det nordvestjyske, at Bel Sac udvider sig i takt med sin succes og omlægninger. En af Bel Sac fabrikkerne får tilnavnet pigernes fabrik, fordi både produktion og ledelse udelukkende varetages af kvinder, senere flyttes dele af produktionen ud af landet. I dag ledes Bel Sac stadig fra Vemb, og der er udstillingslokaler både i Vemb og København. Traditionen i Bel Sac – om høj kvalitet og smukt design – bliver i dag kombineret med de nyeste modetrends i et innovativt design. Note: Belsac taske.

Björn Borg tasker

Björn Borg taske: Björn Borg er et svensk selskab, der ejer og udvikler Björn Borg brandet.  Björn Borg brandet er anerkendt for høj kvalitet og kreative og innovative designs, inspireret af den sportslige arv forbundet med Björn Borg navnet. Undertøj er Björn Borg´s kernekompetence og største forretningsområde. Desuden omfatter Björn Borg’s produkter, fodtøj, tasker, parfume og briller. Björn Borg produkter sælges i omkring 17 lande, hvoraf de største er Holland og Sverige. Note: Björn Borg taske.

Burberry tasker

Burberry taske: Burberry er et britisk tøjmærke, kendt for sit karakteristiske mønster, der er et af de mest kopierede mønstre i verden.  Det røde, hvide, sorte og sandfarvede ternede mønster kendt som ‘Nova’ er blevet synonymt med Burberry. Burberry har butikker over hele verden, i Danmark har Burberry både en afdeling i Illum samt en flagstore på Østergade i København og sælges i adskillige tøjforretninger. Firmaet er leverandør til det britiske hof. 

Mærket blev grundlagt i 1856, da den 21-årige Thomas Burberry åbnede forretning i Basingstoke, Hampshire. I 1870 var forretningen velrenommeret og begyndte at producere overtøj. I 1880 opfandt Thomas Burberry stoffet gabardine, som er et hårdført, vandtæt og åndbart klædestof. En Burberry taske med det traditionelle Burberry-mønster er i dag svært at undgå i gadebillede. Note: Burberry taske.

By Burin tasker

By Burin taske: By Burin er et dansk brand – et søsterselskab til modetøjsproducenten Culture. By Burin fokuserer på kvalitets læder A-Læder som er specielt behandlet for at give taskerne et unikt udseende og attraktiv patina, der udtrykker varme og raffinement. I kollektionerne er der lægt vægt på detaljer og der gåes aldrig på kompromis med kvaliteten. Endvidere vælges der kun europæiske producenter. Produkter som tasker er designet til at være både nyttige og smukke, med masser af rum og lommer til opbevaring. Note: By Burin taske.

ByStroom tasker

ByStroom taske: byStroom designer praktiske og smarte modetasker til dig, som ved at en taske ikke kun er en taske.

Grundidéen i kollektionerne er, at taskernes funktionalitet ikke må spænde ben for det visuelle. Alle kender de kedelige, sorte og firkantede computertasker, ligesom alle også har set de pusletasker, man kun gider bruge, så længe man har blebørn. Det kan nu lade sig gøre at være trendy med både med bleer og bærbar i bagagen. Note: ByStroom taske.

BZR tasker

Bruuns Bazaar taske: Bruuns Bazaar startede i 1994 af to brødre, Teis og Bjørn Bruun og blev hurtigt en af pionererne inden for den skandinaviske modescene. I dag er det et internationalt mærke med en skandinavisk arv.

Bruuns Bazaar, var det første mærke til at fremlægge et identificerbart skandinavisk udseende, som fremkaldte stor interesse og anerkendelse rundt om i verden. I januar 1999 indgik mærket i en officiel showkalender i Paris og var dermed det første danske modehus. Bruuns Bazaar beskæftiger 100 medarbejdere og distribuerer sine produkter til mere end 20 lande. Bruuns Bazaar kollektionen repræsenteres i 15 af sine egne butikker i Skandinavien. Note BZR taske.

Calvin Klein tasker

Calvin Klein taske: Calvin Klein lavede i 1968 sit eget tøjmærke med navnen “Calvin Klein”. Calvin Klein er nok mest kendt for at lave herretøj, cowboybukser, designertøj og parfume, men laver bl.a. også andre slags beklædningsgenstande, smykker, makeup og tasker. Calvin Klein har i mange år produceret modetøj og tasker af høj kvalitet. Designerne hos tøjfirmaet Calvin Klein lægger vægt på, at både strømper, boxershorts, bukser, skjorter og alt andet med et Calvin Klein mærke påsyet er både behageligt at have på og pænt og nydeligt at se på. Men hele tiden med tanke på, at prisen ikke må blive for høj. Note: Calvin Klein taske.

Chanel tasker

Chanel taske: Huset Chanel er et parisisk luksuriøst modehus i Frankrig grundlagt af Coco Chanel. Med speciale i eksklusive ting (Haute couture, Chanel tasker, parfumer og andet kosmetisk m.m.) er Chanel blevet et af de mest anerkendte mærker i luksus og eksklusiv mode. Ifølge magasinet Forbes, er det privatejede House of Chanel ejet i fællesskab er Alain Wertheimer og Gerard Wertheimer, som er børnebørn af den tidlige (1924) Chanelpartner Pierre Wertheimer. Note: Chanel taske.

Chloé tasker

Chloé taske: Chloé blev stiftet af Gaby Aighton i 1952. Hun og hendes partner, Jaques Lenoir, var blandt de første, som blev opmærksomme på det stigende krav til kollektioner, der kunne leve op til haute couture uden at være det. Begrebet dækker over fremstillingen af en kollektion, der tilbydes syet efter personlige mål. I 1966 er Karl Lagerfeld hoveddesigner og Chloé bliver et symbolsk mærke for 70’erne. Blandt kunderne var: Jackie Kennedy, Brigitte Bardot, Maria Callas og Grace Kelly. Chloé er distribueret gennem et netværk af butikker i mange store byer. Note: Chloé taske.

Christian Dior tasker

Christian Dior taske: Christian Dior er grundlægger af et af verdens førende modehuse Dior. Christian Dior satte sig selv i front i modeverdenen med kollektionen New Look som revolutionerede moden. Dior genetablerede Paris som center for modeverdenen efter Anden Verdenskrig og med kollektionen New Look revolutionerede han kvinders kjoler, Han var en mester i at lave forme og silhuetter. Dior er citeret for at have sagt “Jeg har designet blomsterkvinder”. Note: Dior tasker.

Coccinelle tasker

Coccinelle taske: Coccinelle er grundlagt i 1978 i Parma, hvor dets hovedsæde også er placeret. Coccinelle producerer 4 kollektioner om året, med en bred vifte af produkter, der tilbyder kvinder et bredt udvalg af tasker, sko, punge og mode tilbehør, herunder smykker og tørklæder.

Coccinelle viser erfaring, præcision, opmærksomhed om detaljer, kvalitet og enkelthed. Nøgleordene bag Coccinelle er elegance og italiensk design. Hvert produkt er håndlavet og opdateres år efter år med særlig fokus på kvalitet og materialer. Coccinelle’s ekspansion begyndte i 1980 og der er nu omkring 50 allokerede butikker samt tusindvis af salgssteder. Coccinelle er høj kvalitet og i føres i alle stormagasiner i de største hovedstæder i Europa og resten verden. Note: Coccinelle taske.

Day Birger et Mikkelsen tasker

Day Birger et Mikkelsen taske: Keld Mikkelsen er skaberen af DAY BIRGER ET MIKKELSEN. Hans ide var at kombinere smukke, etniske indtryk fra hans rejser og fusionere dem med Skandinavisk design, en maskulin dimension og en vintage inspireret stil. Resultatet er en elegant blanding af moderne klassikere med forskønnede detaljer af eminent håndværk og opfindsomme elementer. Et udvalg af hverdags- og selskabstasker – med et nutidigt bud på hverdagens couture. Kollektioner findes i mere end tusind forskellige salgssteder i 25 lande over hele jorden. Note: Day taske.

Decadent tasker

Decadent taske: Decadent er etableret i København 2005 af Karina Mundt Holst, som ejer og er den kreativ direktør. Efter mange år i modebranchen han hun skabt sit eget mærke, da hun en dag forelskede sig i sin mors gamle retro taske fra 1970. Karina Mundt Holst redesignede denne taske og kaldte den “arbejdstasken med lomme”. Denne taske er en af mærkets bestsellere. Med stor entusiasme startede Karina Mundt Holst fra bunden og opbyggede sin virksomhed til et solidt og velkendt mærke på markedet. I dag driver hun firmaet med et dedikeret team i Danmark, suppleret med udenlandske agenter og en produktion controller. Note Decadent taske.

Diesel tasker

Diesel taske: Mærket Diesel blev født for mere end 20 år siden og er i dag et innovativt internationalt design firma, der fremstiller jeans og afslappet beklædning samt Diesel tasker. Diesel er til stede i over 80 lande med 10.000 salgssteder og næsten 50 virksomhedsejede butikker. Renzo Rosso grundlagde virksomheden i 1978; Han gav sine openmindede nye designere frihed og håbede, at de kunne skabe en linje af tøj for folk, der følger deres egen uafhængige vej i livet. Især for dem, der beslutter at udtrykke deres individualitet via måden, de klæder sig på.

I dag er Diesel er en global koncern med en årlig omsætning på 575 milliarder lire (US $ 330 millioner), hvoraf 85% er genereret uden for Italien. Hovedsædet er placeret i Molvena, i den nordøstlige del af Italien, hvor selskabet administrerer 12 datterselskaber i Europa, Asien og Amerika. Diesel beskæftiger over 1.300 medarbejdere på verdensplan. Note: Diesel taske.

Dixie tasker

Dixie taske: Er en familie virksomhed med produktionsfaciliteter i Danville, Virginia. Dixie tasker er lavet af det fineste gobelin, jacquard, chenille, broderi og fløjl stof. Dixie kvalitetsstoffer kommer fra Italien, Tyskland, Frankrig, Belgien og fra hele USA. Dixie bags er et team af engagerede og dynamiske mennesker, som ved, hvad det handler om. Dixie kollektion er tilbehør til den fashionable kvinde. Fra smykker, ure, Dixie tasker og bælter til sko og støvler. 

DKNY tasker

DKNY taske: Missionen for Donna Karan Company som en design drevet virksomhed, er at repræsentere den internationale puls i New York’s design, samt markedsføring og levering af et komplet livsstilsystem til globale kunder. DKNY anvender de højeste standarder for kreativitet, integritet, kvalitet og innovation til deres produkter og koncepter.

Kort sagt, DKNY er energi og ånden af New York. DKNY understøtter behov hos mennesker overalt, fra arbejde til weekend, fra jeans til aften. DKNY leverer sin unikke blanding af stil rundt om i hele verden. Note: DKNY taske.

Dolce & Gabbana tasker – D&G tasker

Dolce & Gabbana taske – D&G taske: Dolce og Gabbana er velsagtens det mest magtfulde og indflydelsesrige brand i vor tid. Deres kunder omfatter nogle af de bedste klædte mennesker i verden, såsom Beckhams, Madonna og Sophia Loren.

Stefano Gabbana blev født den 14. november 1962 i Venedig. Domencio Dolce blev født den 13. september 1958, i en lille landsby på Sicilien. Dolce studerede modedesign på Sicilien og de indhøstede erfaringer i hans forældres virksomheder. Gabbana, studeret grafisk design og har fået erfaring inden for mode, som assistent i et atelier i Milano, hvor parret mødtes første gang i 1980. I 1982 havde de startede deres første moderådgivning studie og i 1985, viste de deres første kvindekollektion i Milano, hvor de vinder stor international anerkendelse. Senere designs omfatter kjoler, gangster nålestriber og sexede sorte jakkesæt. Men det var et besøg på Sicilien i slutningen af 1980’erne, som var medvirkende til at understrege deres tolkning af de kvindelige former. Note: D&G taske.

Dunlop tasker

Dunlop taske: Dunlop er et af de mest succesfulde sports mærker fra det 20. århundrede og benyttet af nogle af de største legender i sportens historie. Dunlop er kendt for innovative produkter og resultater, med fokus på udvikling af nye teknologier som bygger på en glorværdig arv. Note: Dunlop taske.

Ecco tasker

Ecco taske: ECCO er en dansk koncern, der primært producerer sko. ECCO blev grundlagt af Karl Toosbuy i 1963 i Bredebro, og i dag ejes koncernen af grundlæggerens datter. I oktober 2011 åbnede ECCO butik nummer 1.000 i Minneapolis, og samlet set har ECCO en salgskapacitet på mere end 4.000 salgssteder globalt. Omsætningen var i 2010 på over 6 milliarder kroner og koncernen beskæftigede 17.537 ansatte. ECCO er en ægte multinational virksomhed, en blanding af nationaliteter, kulturer, sprog og baggrunde. Alene ECCO’s danske hovedkvarter huser mennesker fra mere end 20 nationer. Note: Ecco taske.

Esprit tasker

Esprit taske: Esprit er et internationalt livsstil mærke for unge som tilbyder smart og billig luksus. Esprit driver mere end 800 detailbutikker over hele verden og distribuerer sine produkter via mere end 14.000 salgssteder internationalt. Esprit har et samlet salgsareal på over 1,1 millioner kvadratmeter i mere end 40 lande.

Succesfulde partnerskaber har forvandlet Esprit mærke til en global livsstil gruppe. Esprit har arbejdet som virksomhed med dybdegående produkt, ekspertise og en stærk markedsposition og tilstedeværelse siden 1990 for at skabe et stort og global brand. Note: Esprit taske.

Fendi tasker

Fendi taske: Fendi er et gammel italiensk modehus, der blev etableret af Adele Fendi i Rom i 1925 som en butik med pelse og lædervarer. Sammen med sin mand Edoardo Fendi lagde hun således grundlaget for en forretning, der siden er blevet en af Italiens mest succesrige producenter af accessories – ikke mindst de mange berømte Fendi tasker. 

Herrekollektionen Fendi Uomo blev introduceret i 1990 og er en unik opvisning i sofistikeret, italiensk playboystil. Kollektionen udvikles og designes af Silvia Venturini Fendi, der er barnebarn af Adele og Edoardi og det er hende, der er bestemt til at føre det stolte firma videre ind i det ny årtusinde. Siden 1965 har Karl Lagerfeld været tilknyttet Fendi med sine kollektioner og selv i dag har Lagerfeld stadig en vigtig position hos Fendi som chefdesigner. Karl Lagerfeld designede i 2002 det berømte Fendi logo “the double F”. Note: Fendi taske.

Friis & Company tasker

Friis & Company taske: Historien om Friis & Company er en rigtig succeshistorie. På mindre end 10 år har virksomheden vokset sig fra at være en lille to-mands forretning til at være en international koncern med stort engros salg, kunder i hele verden og 60 egne butikker i flere lande. En massiv vækst, som nok kunne tage pusten fra de fleste – men ikke fra Friis & Company.

Friis & Company designer tasker, producerer og sælger accessories til kvinder og mænd. En kollektion lander hurtigt på godt 6000 varenumre, som dækker over tasker, bælter, sko, smykker og meget mere. Hemmeligheden bag succesen er selvfølgelig virksomhedens store kreativitet og sans for mode – kombineret med en effektiv indkøbs-, ordre- og økonomistyring. Note: Friis & Company.

Gabs tasker

Gabs taske: Franco Gabrielli er en mester i design af Gabs håndtasker og han har skabt unikt tilbehør til kvinder. Gabs tasker er mode med karakter, fuld af sjov og glæde, dog med en antydning af ironi.

Gabs deler sit hovedkvarter med Caterina Lucchi og Campomaggi i Cesena. Sammen opererer de under paraplyselskabet, Gruppo Emergenti Italiani.

Gabs tasker er unikke, sjove og farverige. Gabs tasker fås i flere modeller; eksempelvis er en af læder/lærred og leveres med et tyndt stykke læder, som er placeret i bunden af Gabs tasken; dette giver tasken mulighed for at udvide sig og gør den dermed mere anvendelig. Den anden type Gabs taske, har en udformning der gør det muligt at ændre den til flere faconer. Disse unikke Gabs tasker er lavet af polyester med en smuk satin finish og har bomuld indvendigt. Gabs tasker er ofte lavet af kalveskind med nikkel beslag belagt med sølv finish. Note: Gabs taske.

Gaia & Ko tasker

Gaia & Ko taske: Store tanker til små mirakler. Vi elsker jo vores små mirakler og kender deres behov i enhver situation, og vores ønsker om altid at kunne give dem lidt ekstra. Det skal vi have plads og rum til og vi har hver især også vore ønsker om individualitet og stil. Vores hverdag skal fungere, men må gerne være rar og komfortabel.

Det visuelle design spiller stadig en afgørende rolle. Vi ved du har krav om et rigtigt look. Alle vore produkter designes ud fra vores filosofi om ikke at være kedelige nødvendigheder men kan nemt være produkter med en lækker signalværdi. Materialevalg og det praktiske design er som altid mere gennemtænkt end man forventer. Fugtspær mellem rum, sidde og ligge måtter, slidstyrker, “sparerooms”, serviet-box, og mange andre detaljer gør Gaia & Ko til noget unikt i brug. Note Gaia & Ko taske. 

Gianni Chiarini tasker

Gianni Chiarini taske: Kvalitetsmaterialer, forskning og design, er de tre punkter, der har skabt den italienske og internationale succes Gianni Chiarini. Hans fortolkninger i former og innovative løsninger, hans opmærksomhed på mode og tendenser, dækker behovet hos mennesker på udkig efter en frisk, handy og let Gianni Chiarini taske. Gianni Chiarini er et stærkt brand med butikker og et internationalt salgsnet. Gianni Chiarini tasker kombinerer umiddelbart genkendelig skønhed, kvalitet og smag: en daglig lille “luksus” inden for alles rækkevidde. Gianni Chiarini´s mission er lidenskab i forskningen og enkelhed. Gianni Chiarini betyder funktionalitet, væsentlige linjer, tidløs og nem at bruge. Note: Gianni Chiarini.

Gillian Jones tasker

Gillian Jones taske: Gillian Jones elsker at rejse og finder inspiration til sine Gillian Jones taskers design alverdens steder. Altid i en kvalitet, der kan holde til livet ved siden af en travl kvinde. Alle Gillian Jones tasker er skabt så de står model til både dagligdagens og rejselivets udfordringer. Lige fra at konkurrere om pladsen med de andre ting i din Gillian Jones taske, være mere end praktisk anlagt og til at kunne begå sig smukt ved vasken på hotelværelset.

Gillian Jones tasker er altid i lækkert design, med gode gennemtænkte detaljer og i holdbar kvalitet, til priser, der gør det overkommeligt, altid at have en frisk , smart eller elegant Gillian Jones tasker, til alle de ting, der gør os kvinder endnu skønnere. Note: Gillian Jones.

Gucci tasker

Gucci taske: Gucci er en voksende og dynamisk virksomhed, som bryster sig af ånd og professionalisme hos sine medarbejdere. Gucci søger til stadighed at tiltrække branchens førende fagfolk, der er iværksættere af natur og trives i en flad, resultatorienteret organisation. Teamworket blandt Guccis medarbejdere er grundlaget for virksomhedens succes. Mærket Gucci har gennem tiderne været synonym med luksuriøse materialer, innovativt design og håndværksmæssig kvalitet. 

Gucci´s store succes hænger ikke mindst sammen med, at Gucci har baseret deres kollektioner på synlige og iøjnefaldende accessories som sko, Gucci tasker og bælter, samt tydelig mærkning i form af deres let genkendelige signatur. Gucci har altid formået at få anerkendelse fra det mere internationale klientel, og stilikoner som Jackie Kennedy, Liz Taylor, Peter Sellers og Grace Kelly har alle været bedåret af Gucci´s tasker. Note: Gucci taske.

Guess tasker

Guess taske: Guess er et af de førende amerikanske tøjmærker indenfor modetilbehør foruden tøj, såsom ure, Guess tasker, smykker og parfume. Guess producerer trendy tøj og tilbehør til mænd, kvinder og børn under mærkerne, GUESS Kids, Baby GUESS, og GUESS Marciano,

Guess varemærke er sexede annoncer med folk som Claudia Schiffer og Drew Barrymore,. Guess driver omkring 850 butikker i USA, Canada, Europa og Asien. Yderligere 790 butikker og koncessioner drives butikker i USA, Canada og Asien. Guess bruger også sit navn (licens) til briller, fodtøj, smykker og ure. Formand Maurice Marciano og hans bror Paul (CEO) driver virksomheden, som er grundlagt af deres far. De ejer tilsammen omkring en tredjedel af aktierne. Note: Guess taske.

H&M tasker

H&M taske: H&M ‘s egne designere, mønster beslutningstagere og indkøbere skaber H&M’s kollektioner sammen. Bag hver H&M taske er der en løbende kreativ proces. H&M’s team rejser verden rundt på jagt efter ny kunst, musik, film og mad. De går til messer, se på de nye medier, besøger H&M butikker, taler med kunder og møder trendforskere – alt for at finde inspiration til næste sæsons H&M taske kollektioner.

Med inspiration fra catwalken, street fashion og indflydelsesrige stilikoner – og derefter tilpasset til en mode, der virker for alle. Fokus er altid på mode og kvalitet til den bedste pris. Sæsonbestemte temaer er planlagt lang tid i forvejen, mens de nyeste tendenser hurtigt kan samles op og indarbejdes i kollektionen. Note: H&M taske. 

Hermés tasker

Hermés taske: Det franske luksusmodehus, Hermés har specialiseret sig i en lang række eksklusive produkter, herunder tøj, Hermés tasker, tilbehør og parfume.

Hermés Fashion House blev etableret i Paris i 1837 af Thierry Hermés (1801-1878). Linjen blev udvidet i slutningen af 1879 af hans søn og efterfølger, Charles-Emile Hermés til at omfatte fremstilling af sadler. I denne periode åbnedes en butik i nærheden af Palais de l’Elysee.

I 1922 introducerede virksomheden de første håndtasker og i 1924 sikrede firmaet sig fodfæste i USA. Hermés er specielt kendt for en “Kelly Bag”, som Grace Kelly gjorde verdensberømt i 1956. Hermés fortsætter med at være et æret navn i modeverdenen på grund af det omhyggelige håndværk, der kommer til udtryk i alle deres produkter. Hermés salg består af 30% lædervarer, 15% tøj, 12% tørklæder og 15% slips. Hermés kundekreds omfatter sådanne berømtheder som Paris Hilton, Nicole Kidman, Julianne Moore, Elle MacPherson, Elizabeth Hurley og Madonna. Note: Hermés taske.

Hugo Boss tasker

Hugo Boss taske: Hugo Boss er en af verdens førende leverandører af mode og luksus beklædning. Koncernen fokuserer på at udvikle og markedsføre high-end tasker til kvinder og mænd. Koncernen, som er baseret i Metzingen i Tyskland, beskæftiger en arbejdsstyrke på omkring 10.000. Intensiv marketing af Hugo Boss  og involvering i sponsorering af sport og kulturelle arrangementer, har givet HUGO BOSS verdensomspændende anerkendelse. Sideløbende med de traditionelle former for reklamer, bruger Hugo Boss i stigende grad nye marketing instrumenter såsom sociale netværk. Sportssponsorering aktiviteter fokuserer på elite sportsgrene som sejlads, golf, Formel 1. I sine kulturelle sponsoraktiviteter, understreger koncernen lighederne mellem kunst og mode i form af design, æstetik og kreativitet. Hugo Boss sælger sine produkter i 124 lande verden over. I dag kan kunderne købe Hugo Boss produkter på mere end 6.100 salgssteder. Note: Hugo Boss taske. 

Inwear tasker

Inwear taske: Siden starten i 1969 har InWear tilført energi og liv i enhver kollektion og det er let at se hvorfor.  

“Svært at tro – men InWear blev født ud af en natklub. I ’69 var jeg 18 år gammel og ønskede bare at leve mit liv fuldt ud. Lytte til god musik. Elske min pige og være sammen med mine venner. Så jeg startede en natklub i København. Min kæreste som er designer spurgte mig: Hvorfor kan du ikke lave noget cool tøj til pigerne på dansegulvet? Og det var sådan InWear startede. Det er sjovt, hvordan en impuls i din ungdom kan blive til noget så stort som i dag”. 

InWear sælges fra Kina til Canada, og selvfølgelig i København, hvor det hele startede. Det er ikke så mærkeligt, at musik, folk, og mode er stadig kernen i alt, hvad vi gør, siger Niels Martinsen grundlægger af Inwear. Note: Inwear taske.

Kipling tasker

Kipling taske: Kipling historien er lidenskab, kreativitet og iværksætterånd. I 1987 besluttede tre venner i Antwerpen, at kvinder havde brug for tasker af høj kvalitet. Tasker der var ikoniske, chic, feminine, moderigtigt, og … ikke kedelige! Så de skabt en serie af farverige Kipling tasker, som var sporty og funktionelle og pakket med attitude.

De kaldte mærket Kipling, efter den velkendte og berejste forfatter Rudyard Kipling. Snart var Kipling tasker en del af et eventyr for kvinder i hele verden. I dag er Kipling’s maskot en abe. Kipling tasker er trendy og praktiske, men alligevel rimeligt prissat. 

Siden 2006 er Kipling blevet omdannet til en cutting-edge mærke med ultra mode. På toppen har Kipling iværksat særlige kollektioner med spændende unge designere som Cathy Pill (Belgien), El Delgado bygnin (Spanien), Gloria Coelho (Brasilien), Piger fra Omsk (Belgien) og Peter Pilotto (Storbritannien). Målet er at overtage modeverdenen. Måske ikke helt. Men sikkert er det at kedeligt skal det ikke være. Note: Kipling taske.

Knomo tasker

Knomo taske: Ideen til Knomo blev født i 2004. Vi var ved at blive lidt rastløse i vores valg som ikke lever op til forventningerne. Så droppede vi vores kedelige jobs og startede Knomo med den mission at skabe det perfekte tilbehør. Knomo tasker er designet uden kompromis selv for den mest kræsne bruger. Knomo tasker anvender nøje udvalgte læder skind og tekstiler. Hver Knomo tasker er håndlavet og testet for at sikre, at den virkelig opfylder de behov og ønsker brugeren har.

En af Knomo´s kerneværdier er filosofien bag Kaizen, der er den japanske betegnelse for løbende forbedringer. Vi er stærkt afhængige af tilbagemeldinger fra Knomo’s brugere, som deler deres erfaringer med os. Vi bruger deres værdifulde kommentarer til løbende at forbedre vores design. Vores virksomhed er stadig lille, men vokser hurtigt. Knomo sælges nu i 28 lande verden over. Vi nyder virkelig, hvad vi gør og vi er stolte af, hvad vi har opnået i løbet af de sidste 8 udfordrende og givende, men absolut interessante år. Note Knomo taske.

Lacoste tasker

Lacoste taske: Lacoste er et fransk-ejet modefirma, der blev grundlagt i 1933 af René Lacoste. Firmaet sælger tøj, sko, tasker, lædervarer, armbåndsure og solbriller, men er mest kendt for deres tennisskjorter, også kaldet poloshirts. Firmaet er nemt genkendeligt med dets grønne krokodillelogo.

Lacoste har to butikker i Danmark, den ene ligger på Ny Østergade i København og den anden i Lyngby Storcenter. Tennisspilleren René Lacoste indgik et væddemål om, at hvis han vandt en bestemt kamp, ville han få en krokodilleskindstaske. Han vandt og blev derpå kaldt “Krokodillen”. Han begyndte at lave sit eget tøj og oprettede senere et firma til dette. Hans første parfume blev lanceret i 1968. Parfumen “Touch of pink” er vel nok en af de mest kendte, og modellen er den danske Natasha Thomas. Designeren Michael Young designede en “plastik polo”. Note: Lacoste taske.

Lommé tasker

Lomme taske er et dansk-baseret taskemærke, der blev introducerede i 2009. Enkelhed, tidløs og funktionel luksus for det enkelte menneske. Lommé tasker er ideelle til daglig brug, til arbejde, weekenden eller en aften i byen. Jannie Mari, der er designer og grundlægger af Lommé, har en lidenskab for detaljer og det klassiske håndværk. Jannie Mari bruger råvarer fra hele verden og Håndpluk materialer til hver Lommé taske. Note: Lommé taske.

Louis Vuitton tasker

Louis Vuitton taske: Louis Vuitton Malletier – også kaldet Louis Vuitton, eller forkortet LV – er et fransk eksklusivt brand, der specialiserer sig i Louis Vuitton tasker, lædertasker, kufferter, ready-to-wear, sko, ure, smykker, accesssories, solbriller og meget andet. Louis Vuitton brand’et er kendt verden over for LV monogrammet og logo, der betragtes af nogle som det allerførste “varemærke” på en taske. Det blev designet i 1896 med det formål at forhindre forfalskning.

Louis Vuitton er et af de mest genkendte mærker. I lang tid har det være symbol på rigdom, og firmaet forlanger skyhøje priser på det internationale marked, for dets produkter. Dermed konkurrerer Louis Vuitton på lige fod med andre store brands som Versace, Bijan, Hermès, Gucci, Dolce & Gabbana, Burberry, Dior, Yves Saint Laurent, Chanel, Fendi, Armani og Prada. Note: Louis Vuitton taske.

Mango tasker

Mango taske: Mango er et berømt multinational firma som designer, producerer og markedsfører mango tasker og tilbehør.

På nuværende tidspunkt har Mango mere end 11.200 ansatte, 1.800 af dem arbejder i Hangar Design Center og i hovedkvarteret i Palau Solita i Plegamans (Barcelona). Mango består et ungt og entusiastisk team, med en gennemsnitlig alder på 32, og hvor 82% er kvinder. Mango har i øjeblikket i alt 2.415 butikker i 107 lande verden over. Mango’s ekspansion fortsætter med de seneste åbninger i byer som Tokyo, Beijing, Erlangen og Verona. Mango konceptet er baseret på en alliance mellem et kvalitetsprodukt, med et originalt design og en sammenhængende og et ensartet image. Mango leverer til moderne kvinder og hendes daglige behov i alle de lande, hvor Mango er til stede. Note: Mango taske.

Mimic Copenhagen tasker

Mimic Copenhagen taske: MIMIC-Copenhagen er en dansk virksomhed (Etableret i 2003) som producerer enkel og moderigtigt tasker og tilbehør. Hos MIMIC kan du finde alle slags tilbehør såsom sko, støvler, MIMIC tasker og tørklæder. Mærket er inspireret af signifikante modehuse i verden. Mimic Copenhagen udvikler hele tiden nye kollektioner med henblik på at dække markerede og efterspørgselen. MIMIC sælger i mere end 15 lande og har butikker i stormagasiner, samt online salg: Note: Mimic taske.

Neye tasker

Neye taske: Neye blev etableret i 1881 af Johannes Neye, da han åbnede en galanteributik på Strøget i København.  En galanteributik var en butik med et stort udvalg indenfor gaveartikler. Disse gaveartikler kunne både være småsager, som man benyttede til håndarbejde og luksuriøse ting. Den første butik åbnede på Strøget i Vimmelskaftet 26 under navnet “Johannes Neye”.

For at kunne rejse i 1800-tallet, behøvede damerne en Neye taske til manicureinstrumenterne, flasker, pas, penge, billetter, rejseplaner og så videre og disse små tasker udviklede sig langsomt til Neye håndtasker. Omkring 1900 var håndtasken blevet en fast del af damemodens tilbehør, og i historisk sammenhæng er tasken blevet symbolet på kvindens frigørelse.

Kun et halvt år efter at have åbnet sin første butik åbnede Johannes Neye endnu en butik i Nygade 3 under navnet “Johannes Neye”. Neye’s succes byggede i høj grad på det store brede udvalg af tasker. 

Johannes Neye døde den 5. januar 1926 kun 69 år. Hans søn Knud Neye overtog virksomheden, der på det tidspunkt bestod af 7 butikker og en lædervarefabrik, der producerede til butikker og lå i Klosterstræde. Neye-fonden blev stiftet af Knud og Agathe Neye. Note: Neye taske.

Nica tasker

Nica taske: Nica Kim lancerede sin første kollektion af Nica tasker i 2005. Siden da, har Nica lagt vægt på stærke farver, finurlige udsmykninger, finurlige prints og smukke tekstiler. Nica satte standarden for individualitet kombineret med brugervenlighed.

Lanceringen var en drøm for Nica Kim, designeren bag brandet. Mens han studerede på London College of Fashion vandt Nica en konkurrence om at tilbringe en uge med et design team. Resultatet var så imponeret i design og kreativitet, at skabelonen blev sat for det mærke, der var bliver til Nica. I 2009 Nica blev overtaget af TLG Brands, den førende britiske leverandør af luksus håndtasker og tilbehør, og sammen udvider de mærket i nye og spændende retning. 

På grund af sin fantastiske kombination af strålende design og rimelige priser har Nica opnået øjeblikkelig succes på Storbritannien’s håndtaske marked. Kollektionen sælges af over 400 forhandlere alene i Storbritannien, fra modebutikker til førende stormagasiner, og er i øjeblikket det største uafhængige håndtaskeudvalg i Topshop. Note: Nica taske.

Noa Noa tasker

Noa Noa taske: Noa Noa er beliggende i det naturskønne Nordsjælland på en smuk, gammel gård der går tilbage til det 19. århundrede. Det er her, der designes og udvikles Noa Noa tøj, Noa Noa tasker og accessories til kvinder. De fleste Noa Noa forretninger ligger i Skandinavien og Nordeuropa, men i virkeligheden kan man købe Noa Noa i 22 lande. Ved udgangen af 2010 var der over 160 Noa Noa butikker, og antallet fortsætter med at stige. Noa Noa tasker er designet i Danmark og fremstillet i forskellige lande rundt om i verden, herunder Portugal, Kina og Indien.

I 1981 blev Harald Holstein træt af de monotone modetrends i de tidlige 80’ere. Som et resultat, besluttede han at skabe et alternativ, og fra starten var han inspireret af familie, udlandsrejser og samspil med forskellige kulturer. Slutresultatet var den enkle og elegante, etnisk og harmonisk boheme stil, som Noa Noa er kendt for over hele Europa.

Noa Noa var navnet på en model, den franske maler Paul Gauguin mødtes i Tahiti. Paul Gauguin forelskede sig i hende og Harald forelskede sig i hendes navn, hvilket betyder, harmoni og enkelhed. Note: Noa Noa taske.

Nova Bags tasker

Nova Bags taske: Nova Bags & Accessories blev startet i foråret 2005, baseret på ideen om at sælge Nova tasker til modebevidste kvinde. Nova Bags ambition er at lave smarte Nova skindtasker og accessories til fornuftige priser. Nova Bags har siden udviklet mærke til at blive et af de bedst kendte på markedet. Den unikke kollektion med mange funktionaliteter er specielt designet til skandinaviske kvinders smag og behov. Nova Bags udvikler løbende nye kollektioner, men har hovedfokus på en forårskollektion og en efterårs/vinter kollektion. Nova Bags bestræber på at kunne levere direkte fra lager eller med meget kort leveringstid.

Nova Bags & Accessories designes og produceres af Auluna Leather Company A/S, som siden starten i 1965 har udviklet sig til en af de ledende mærker indenfor læder og skind i et bredt produktsortiment, fra jakker, bukser og nederdele mv til hatte, Nova tasker og andet tilbehør. Note: Nova taske.

Oasis tasker

Oasis taske: Oasis er et moderne britisk mærke, der nyligt fyldte 20 år. Oasis in-house designer team er en fantastisk flok modeskabere, der skaber alt, specielt og udelukkende til Oasis brandet.

Oasis tasker er feminine og smukke og kan blive din nye favorit i garderoben. Hovedkontor er i East London Shoreditch og med 300 butikker i hele Storbritannien og Irland. Endvidere er der 79 butikker på tværs af 19 lande, herunder Asien, Mellemøsten og Rusland.

Oasis teams arbejder konstant for at sikre, at du er moderigtig og tilbyder levering næste dag, eller samme dag og sommetider inden for 90 minutter. Note: Oasis taske.

Octopus tasker

Octopus taske: I 2000 begyndt Octopus i en lille lejlighed i København med stilfulde tilbehør med et touch af rock and roll og et unikt, råt design i tasker og bælter. Rockstjerner og andre kendisser stod i kø for at erhverve sig de værdifulde genstande. Det blev hurtigt klart, at navnet bag det kreative talent Maria Fodeh Christensen var en fremragende modedesigner.

Octopus, er især kendt for sine smukke tasker og accessories i flet og tilbyder innovative og iøjnefaldende tasker med et råt og farverigt touch. Octopus tasker er fremstillet i naturligt læder og omhyggeligt lavet af dygtige fagfolk, der kender deres håndværk til fingerspidserne.

Octopus tasker er en massiv design- og forretningsmæssig succes, som er kendt af de fleste kvinder i Danmark. Kvinderne ser ud til at elske de farverige og rå produkter, og de karakteristiske Octopus tasker ses ofte på gaderne. Note: Octopus taske.

Paris Hilton tasker

Paris Hilton taske: Paris Hilton tasker er, hvad du ville forvente fra reality-TV-stjerne, bling, glitz og sjovt.  Paris kollektion af tasker hedder PH Europe eller Paris Hilton Europe. Taskerne bliver produceret af det danske firma Paris Hilton Europe, der er ejet af brødrene Jens Peter og Michael Faurholdt Friis. Firmaet oplever en stor efterspørgsel, og taskerne sælger godt over det meste af verden. Paris Hilton Handbags & Accessories, der bliver produceret i danmark og solgt i mere end 80 lande.

Paris Hilton har formået at udnytte sit navn til fulde. Hun har optrådt i en række spillefilm, udgivet en cd og lanceret produkter som champagne, parfume og altså Paris Hilton tasker. Note: Paris Hilton taske.

Pieces tasker

Pieces taske: Pieces tilbyder moderne accessories kollektioner som Pieces tasker, bælter, tørklæder, smykker, sko samt sæsonmæssige produkter.

Pieces tasker er trendy, glamourøst og feminint tilbehør til unge, modebevidste kvinder.

Trends inden for mode skifter hele tiden, og Pieces tasker er med helt fremme med daglige opdateringer af kollektionerne. Pieces fortolker og udvikler hele tiden Pieces tasker, street style og catwalk trends, for konstant at kunne skabe nye tilbehør.

Udover de nyeste trends, tilbyder Pieces Basic linje, som har alt hvad der skal bruge i dagligdagen, såsom kvalitetsundertøj og tørklæder, som samtidig giver stil over dit hverdagslook; alt sammen til Pieces sædvanlige attraktive priser.

Pieces blev grundlagt af Bestseller i 2003 for at tilbyde moderne accessories, som et tillæg til de mange andre succesfulde Bestseller brands. Pieces mål er klart: at producere moderne tilbehør, til priser der er til at betale for alle unge modebevidste kvinder. Note: Pieces taske.

Prada tasker

Prada taske: Prada er et af verdens mest kendte modebrand overhovedet! I det seneste årti har Prada siddet på toppen verden over som verdens største modebrand, et af verdens lettest genkendelig brands og verdens mest kopierede brand. Prada er en italiensk producent af mode til mænd og kvinder, der i dag hører til blandt de ledende designere i modebranchen. Pradas tøj opfattes generelt som et statussymbol.

Virksomheden blev grundlagt i 1913 af Mario Prada, men det var først da barnebarnet Miuccia Prada i 1987 overtog firmaet, at det gik fra at være en lille taske producent til det store verdenskendte modehus. Hidtil havde Prada produktionen omfattet Prada tasker og diverse rejseudstyr. Miuccia Prada begyndte allerede i 1978 at designe tøj og accesories i elegant, boheme-agtig stil. Prada begyndte i 2006 også at markedsføre parfume, og i 2007 lanceredes mobiltelefonen LG Prada i samarbejde med LG Electronics. Note: Prada taske.

Samsonite tasker

Samsonite taske: Samsonites produkter der spænder fra store kufferter til små toiletartikler over tasker og dokumentmapper blev startet i Denver, Colorado, USA i 1910 af Jesse Shwayder, som Shwayder Trunk Manufacturing Company. Shwayder begyndte at bruge varemærket Samsonite i 1941. Selskabet skiftede navn til Samsonite i 1966.

I begyndelsen af 1961 fremstillede og distribuerede Samsonite Lego legetøj til det nordamerikanske marked under licens fra det danske moderselskab. En tvist om licensen sluttede aftalen i 1972, men Samsonite forblev distributør i Canada indtil 1986. Samsonite er indbegrebet af kufferter af høj kvalitet. Samsonite kufferteren er kendt for sin robusthed og har en stor udbredelse på det danske marked. En Samsonite kuffert giver stor sikkerhed og rejseglæde. Samsonite kufferten er perfekt under rejser og hjælper dig med at komme kommer sikkert frem. Note: Samsonite taske.

Sisters Point tasker

Sisters Point taske: Sisters Point har skabt et brand gennem evnen at omdanne de tendenser og indtryk der kommer fra catwalken. Sisters Point er mode, til kvinder og piger, til gode priser.

Sisters Point sætter en ære i levere de seneste trends leveret direkte til deres butikker. Betydningen af høj kvalitet har hjulpet Sisters Point med at opretholde et fantastisk forhold til deres kunder, men også at vinde hjerterne hos kvinder i 20 lande med de fantastiske produkter.

Sisters Point tilstræber at nå de modebevidste piger og kvinder i alderen 15-22, der har en lidenskab for modeprodukter og stil. De elsker at Sisters Point leveres de hotteste styles direkte til deres foretrukne butikker. Siden grundlæggelse i 1994 er Sisters Point blevet en meget populær samarbejdspartner for detailkunder. Sisters Point’s hovedkvarter ligger i Århus, Danmark og har i øjeblikket repræsentanter i Holland, Norge, Sverige, Færøerne, Finland, Østrig, Tyskland, Rusland og Polen. Note: Sisters Point taske.

Stylesnob tasker

Stylesnob taske: Stylesnob er en fascinerende verden af uimodståelige tilbehør i lokkende farver. Stylesnob er moderne, nutidige luksusvarer til et internationalt marked og er altid trendsætter sæson efter sæson. Stylesnob tilbyder kvinder over hele verden en lille smule luksus.

Stylesnob’s kollektion indeholder eksklusive høje hæle i lokkende farver, elegante ballerinaer, iøjnefaldende Stylesnob tasker, classy tørklæder og masser af andet feminint tilbehør. 

Stylesnob er et ægte og oprigtig brand med en international appel og et bredt tilbehørsprogram og sortiment. Mærket blev grundlagt i 2003 af Vibe Skov Bjerrehuus, hvis formål var at skabe en verden af glamour og at tilføje en lille gnist til enhver piges garderobe. Stylesnob bestræber sig på at levere bemærkelsesværdig kvalitet, udsøgte materialer og spot på designs.